Wat wil ik nu echt?

Heldere visie, ik weet waar ik heen wil!

Je weet waar je heen wilt en kunt stappen zetten daar te komen.

Precies weten wat je wilt. Het kan zijn dat je na een 5 tot 15 jaar in je carriere er achter komt dat de loopbaan die je koos wellicht toch niet helemaal is waar je gelukkig van wordt. Wat wil je dan wel? Hoe kom je er nu achter wat je echt wilt?

Dat kan

Maar het gaat niet vanzelf. Er is vaak wat meer nodig dan een lange boswandeling om er achter te komen. Veelal zijn er vreemd genoeg stukken in je die helemaal niet iets anders willen. Delen die je huidige leven eigenlijk wel prima en comfortabel vinden. 

Ik had dat ook

Ik was succesvol in wat ik deed, en vond (en vindt) het ook interessant, leuk en intellectueel uitdagend. Door de diepte in te gaan is duidelijk geworden dat ik als passie heb mensen te coachen zodat ze hun potentieel kunnen leven en gelukkiger zijn. Dit heb ik nu in de wereld gezet. 

Wat mij geholpen heeft

Ik was iemand die klassiek door alle stappen heen ging: studie afronden, baan zoeken, carriere maken, trouwen, kinderen… Dit is grotendeels onbewust gegaan op externe oriëntatie, wat anderen van mij verwachten. Door te verschuiven van externe oriëntatie naar interne oriëntatie kwam er meer balans en geluk in mijn leven. Voor interne oriëntatie is meer bewustzijn nodig, hier zijn heel veel methoden voor in te zetten, zie ‘methoden coaching’. 

Visie

Door een visie op mijn leven te hebben, op alle levensgebieden (naast werk, relatie, wonen etc), is er meer richting in mijn leven. Op het snijvlak van het bewegen naar je visie en de realiteit zit ook je groei en je geluk. 

Dit is wat ik voor je kan doen

Wil jij ook helder hebben wat je wilt in je leven? Als coach help ik je met bewustwording van je huidige externe oriëntatie, en de verschuiving naar interne oriëntatie. Waar word jij zelf blij van? Door glashelder te hebben waar je heen wilt, wordt de kans heel veel groter dat je er komt. Te doen wat in lijn is met je interne oriëntatie maakt je een gelukkig mens.  

Neem contact op
voor een (gratis) intake gesprek

Contact

Telefoon of whatsapp

06 4022 8274

Email

info@krijgsmancoaching.com

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn