Hoe word ik minder bescheiden?

Daadkrachtig op je werk,
klaar voor een volgende stap!

Je wordt zichtbaar, neemt positie in en geeft grenzen aan waar dit klopt.
Dit kan je ondersteunen naar een volgende stap in je carrière.

Daadkrachtig op je werk, klaar voor een volgende stap! Als je de vergadering uit loopt, bedenk je wat je eigenlijk had willen zeggen. Je had een positie, jouw view op de onderwerpen die op de agenda stonden, maar je hebt ‘m niet stevig genoeg neergezet. Gemiste kans… volgende keer beter?

Dat kan

Maar het gaat niet vanzelf beter in de volgende vergadering. Zeker niet door je alleen maar voor te nemen om je visie duidelijker in te brengen.

Het is namelijk vast niet de eerste keer dat je je dat voorneemt. Dezelfde gedachten heb je al veel vaker gehad.

Ik had dat ook

Ik merkte het zelf, en kreeg het ook van mijn leidinggevende terug: ik nam geen positie in, was niet zichtbaar genoeg. Gefrustreerd nam ik me dan voor om de volgende keer assertiever te zijn. Om dit of dat te doen, zus of zo te zeggen… en na een volgende vergadering had ik hetzelfde gevoel: ik had mijn positie steviger neer willen zetten. Die feedback krijg ik niet meer.

Wat mij geholpen heeft

als in aanleg introverte manager, is diepgaande effectieve coaching. Die leverde verrassende inzichten op. Zoals de ontdekking dat ik wel graag af wilde van ‘geen positie innemen’, maar er tegelijkertijd aan vasthield omdat het me iets opleverde: ik kon het ten minste nooit fout hebben. Dat was een patroon geworden, mijn automatische reactie. Dat patroon had me ver gebracht, maar nu hield het me tegen om een volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten.

Ontspannen

Inmiddels ben ik meer ontspannen in mijn werk, ook in belangrijke overleggen. Ik zet gemakkelijker mijn positie neer in Project Boards of andere gremia en draag op een vanzelfsprekende manier bij aan het succes van mijn team. Coaching heeft me geholpen om mijn introverte basispatroon te transformeren. Ik werd global manager bij een grote bank. Kon steeds zichtbaarder mezelf zijn in een grote maatschap (PriceWaterhouseCoopers) en bancaire organisaties (DNB en Rabobank).

Dit is wat ik voor je kan doen

Wil jij ook ervaren met hoeveel energie en daadkracht je jouw carrière kunt vervolgen? Als coach help ik je om je vrij te voelen om jezelf te laten zien. Om al je daadkracht vrij te maken, om positie in te nemen voor jouw visie en zo als mens, professional en manager te groeien. Niet alleen om de volgende stap in je carrière te zetten, maar wellicht nog belangrijke om je volle potentieel te realiseren en een (nog) gelukkiger mens te worden.

Neem contact op
voor een (gratis) intake gesprek

Contact

Telefoon of whatsapp

06 4022 8274

Email

info@krijgsmancoaching.com

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn