Over mij

Mijn missie is je te begeleiden op het pad van bewuste ontwikkeling.

Mijn visie is je in mijn coaching- en trainingspraktijk te inspireren en inzichten in jezelf te geven
zodat je jezelf volledig kunt laten zien en je potentieel kunt leven.

Tijdens mijn carrière vond ik in eerste instantie de begeleiding van mensen op individueel niveau het meest bevredigend. Ik merkte dat ik het fantastisch vond als ik er aan kon bijdragen dat mensen beter in hun vel kwamen en daarom ook beter functioneerden. Daarom werd ik gecertificeerd coach bij IMC Coaching en ben sindsdien actief als coach.

Passie

Ik studeerde als Bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam), daar onder meer Bestuurder van een Dispuut geweest, en na mijn studie eerst ‘belangrijke zaken’ gedaan als koeienmelker in een kibbutz, Ein Hashlosha, Israel, en leraar Frans geweest in Ngogwe, Uganda. Daarna in 5 jaar RA geworden en van Assistent opgeklommen tot Manager bij één van de grote maatschappen in de accountancy en in de consultancy (PwC).  (Senior) toezichthouder geweest bij De Nederlandsche Bank en ten slotte Manager geworden bij een grootbank (Rabobank). Omdat in teams werken binnen een professionele omgeving één van mijn andere passies is, wijd ik mij ook aan projecten in een grootbank (Rabobank), naast mijn praktijk als coach in Maarssen.

Mezelf laten zien

Mijn rollen zijn altijd Professional, Senior of Manager geweest bij grote complexe ondernemingen met een internationaal speelveld. Ik ken daarom de werkomgeving van professionals erg goed. In mijn eigen ontwikkeling heb ik onder meer een enorme slag gemaakt van iemand die in aanleg geneigd is gedachten voor zich te houden, naar iemand die duidelijk positie neemt en helder krachtig kan communiceren waar ik dat nodig acht. Dit heeft ertoe geleid dat ik onder meer global manager werd en ca. 75 fte aanstuurde. Tevens ben ik steeds meer van mezelf laten zien, dit was soms een worsteling, maar levert heel veel op.

Groeidoel

Naast werken in een Corporate heb ik zeer veel in persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd. Niet alleen in skills, maar ook – in de woorden van Ken Wilber – zowel ‘growing up’ als ‘waking up’. ‘Growing up’ gaat over bewust worden van je eigen patronen, en ‘waking up’ gaat over het toenemen van het vermogen om bewust te zijn. Het laatste is letterlijk wakker worden in wat er is.

Ik ondersteun graag mensen in ‘growing up’ en ‘waking up’ omdat ik iedereen dat succes gun. In mijn coaching richt mij daarom vooral op mensen met een werk-gerelateerd groeidoel. Uiteindelijk wil ik er aan bijdragen dat je meer bewust bent van hoe het in je werkt. Dat je in staat bent je patronen te zien en deze in beheer te krijgen. Zodat je beter in je vel komt te zitten en nog effectiever bent ook!

Wat ik indrukwekkend vind aan de coachingsessies, is het feit dat ze gebruikt kunnen worden voor eenvoudige doelen (bv verminderen van woede…) of voro pure realisatie (wie ben ik en wat zijn mijn emoties). 

Senior Consultant Financial Services industry

Neem contact op
voor een (gratis) intake gesprek

Contact

Telefoon of whatsapp

06 4022 8274

Email

info@krijgsmancoaching.com

Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn